Marlborough

 • -16%

  Bishop’s Leap, Marlborough, Sauvignon Blanc

  0 out of 5

  Deze zeer bekende wijn van Saint Clair is afkomstig uit Marlborough, Nieuw-Zeeland. De druiven zijn geoogst in de koelte van de avond, bij optimale rijpheid. De kleur van de wijn is stro-geel met groene reflecties. De aroma van de wijn is bijzonder fruitig, waarin kruisbes, passievrucht en honing naar voren komt. Het is een wijn met met een knisperende frisse, stuivende, aromatische smaak met veel fruit en een lange afdronk.

  Typisch Nieuw Zeelandse Sauvignon blanc, waar het fruit het glas uit stuift. Nu voor de spectaculair lage prijs!

  Let op! Deze wijn wordt tijdelijk met een ander etiket geleverd.

   7,50
 • Saint Clair Family Estate Origins Sauvignon blanc is online te koop en te bestellen bij Actiewijnen.com tegen de laagste prijs, zodat u het meeste voordeel heeft

  Saint Clair Origins Sauvignon Blanc

  0 out of 5

  Saint Clair Family Estate maakt al jaar en dag de Premium Sauvignon Blanc. Sinds 2017 hebben ze het label veranderd om nog meer nadruk te leggen op de geschiedenis en de kwaliteit van de wijn. Saint Clair Origins Sauvignon blanc. De geur en kleur van de wijn tonen gelijk al de frisheid van deze wijn. Intense en krachtige aroma’s van zwarte bessen, passiefruit, grapefruit met subtiele kruidige tonen knallen het glas uit. De smaak is zeer geconcentreerd en zuiver met een ferme afdronk.

   12,85
 • Saint Clair Premium Chardonnay 2016

  0 out of 5

  De druiven van deze wijn komen van verschillende wijngaarden in Marlborough, onder andere uit Omaka Valley en Lower Wairau Valley. Er is sprake van houtopvoeding bij deze Premium Chardonnay, in combinatie met Franse en Amerikaans eikenhouten vaten. De kleur van deze Chardonnay is goudgeel en de aroma’s bevatten tonen van peer, amandelen, grapefruit, kruiden en honing.  Deze Premium Chardonnay is qua smaak vol van verschillende indrukken o.a. steenfruit, grapefruit, noot, kruidig eikenhout en lange afdronk.

   12,50
 • Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon blanc is de beste witte wijn van Nieuw Zeeland en online te koop voor de laagste prijs bij Actiewijnen

  Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon Blanc

  0 out of 5

  Saint Clair is de producent van deze wijn en de wijngaard is gelegen in Lower Rapaura. De kleur van de wijn is stro-geel en in de neus is deze krachtig, intens, met indrukken van passievrucht, grapefruit, cassis en een onderliggende toon van mineralen. De smaak is zeer geconcentreerd, vol en met een lange afdronk. Deze wijn heeft al vele medailles gewonnen en is volgens ons en vele wijnjournalisten de beste sauvignon blanc wijn uit Nieuw-Zeeland!

   19,65
 • -18%

  Southbank Sauvignon blanc

  0 out of 5

  Southbank is een zachte, aromatische variant van de bekende Marlborough Sauvignon Blanc. De wijn is bleekgeel met groene zweem. In de neus stuivend en expressief met citrusfruit, kruisbessen, buxus en gemaaid gras. In de mond een zeer zachte aanzet, sappig met voldoende frisheid en een fijne afdronk. Dit is wederom een typisch voorbeeld van een modern gemaakte  witte wijn. De druiven worden optimaal rijp geplukt en de schillen worden minimaal 12 uur geweekt. Daarna vinificatie en de wijn rijpt in RVS cuvees om optimale frisheid te behouden.

   8,95
 • The Ned Pinot Gris

  0 out of 5

  In het noordelijke topje van het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland ligt een van de boeiendste wijngebieden ter wereld: Marlborough. De ruige heuvels vormen een halve cirkel rondom dit wijngebied dat zo van de kuststreek wordt afgesloten. In de zomer vormen de verdorde, gele en bruine heuvels een sterk contrast met het groene, weelderig begroeide en waterrijke dal. Deze ongefilterde pinot gris heeft levendige aroma’s van nectarine, stoofpeertjes en tropische aroma’s van guave en muskus. Het palet biedt de klassieke smaken van peer en specerijen. Rijke en rijpe wijn met lichte zuren.

  Serveertemperatuur: 10 C

  Menusuggestie: o.a. krokant gelakte kipvleugeltjes met beignets van moerbei

   

   10,50
 • -14%

  The Ned Pinot Gris

  0 out of 5

  The Ned is de hoogste berg op het zuider eiland Marlborough in Nieuw Zeeland. Hierdoor hebben de wijnen zoals deze Pinot Gris en de Sauvignon blanc een ongeloofelijke frisheid en alle herkenbare typiciteit van Nieuw Zeelandse van goede wijnen! Brent Maris is de oprichter sinds 2006 en maakt nog steeds de wijnen. Met de enorme kennis die hij opdeed als een jongere die de omgeving verkende en met wat hij later had geleerd als Marlborough-wijnbouwer en wijnmaker, vond Brent een uitzonderlijk landgoed van 268 hectare aan de oevers van de Waihopai-rivier. Hier plantte hij de druivenrassen die Marlborough over de hele wereld beroemd hebben gemaakt: Sauvignon Blanc, Pinot Gris en Pinot Noir. De Jaargang 2020 is uitzonderlijk goed geslaagd en een absolute aanrader! Brent Marris vernoemde zijn wijnen naar de berg The Ned omdat hij als kind de hoogste de hoogste toppen ten zuidoosten van zijn wijngaarden beklom.

  Nu op dronk –houdbaar tot: 2024

  Proefnotitie: bleekwit in kleur, de geur is uitnodigend o.a. mirabellen, lichte kruidige nuances ook in de smaak met frisse toonzetting en fruitrijk met elegantie. Serveren op 10 C.

  Aanbevolen bij l vis l schaal en schelpdieren l o.a. gebakken coquilles a la Meunière

   10,95
 • The Ned Pinot Noir

  0 out of 5

  De bodem van de wijngaard in Marlborough bestaat uit leemgrond en kiezel. Elegantie in fruitrijke verpakking, zo kunt u deze fruitrijke pinot noir met onder andere aardbeien en kersenfruit met net dat vleugje specerijen, benoemen. Door slechts 10% van de oogst op Frans eiken te laten rijpen is wijnmaker Brent Marris erin geslaagd de fruitintensiteit te behouden en toch een crèmige en ‘spicy’ textuur te verkrijgen.

  Serveertemperatuur: 16

  Menusuggestie: o.a. gevulde paddenstoelen

   13,50
 • -16%

  Twin islands sauvignon blanc

  0 out of 5

  Nieuw-Zeeland, het land dat
  bestaat uit het Noordereiland,
  het Zuidereiland en een
  aantal kleinere eilanden. Twin
  Islands is de weerspiegeling
  van Marlborough: pure, frisse,
  klassieke “Kiwi” wijnen. De
  Kiwi is de bekendste vogel
  en één van de symbolen van
  Nieuw-Zeeland.

   9,99