Broquel Cabernet Sauvignon Reserve - Bodegas Trapiche
 8,95

Broquel Cabernet Sauvignon Reserve – Bodegas Trapiche

  • Product omschrijving
  • Aanvullende info
  • Reviews (0)

Omschrijving wijn

Broquel Cabernet Sauvignon Reserve

Bodegas Trapiche maakt een verschillende range aan wijnen, waarbij Broquel naast een aantal Single Vineyard wijnen het vlaggenschip is. De wijnen uit deze serie komen van de beste wijngaarden en ondergaan allen een periode van houtrijping. Het zijn geliefde wijnen met veel body en expressie met een zachte smaak, waar menig consument van gecharmeerd is. De wijngaarden liggen rond de 1000 meter hoogte in Mendoza. Bij Trapiche worden de beste wijnen gemaakt van zo hoog mogelijk gelegen wijngaarden. In dit warme gebied krijgen de druiven in de nacht de verkoeling, die het nodig heeft om zowel krachtige en intense wijn te geven, maar ook met de nodige frisheid en zuren om het smaakpallet compleet te maken.

De Wijn

Trapiche Broquel Cabernet Sauvignon is een rijk geurende wijn met een goede balans tussen diepte en kracht, met aroma`s van cassis en frambozenjam. Een elegante rokerigheid wordt ondersteund door geroosterde paprika en chocolade. Zoals gezegd zeer zacht van smaak van vanille met een goede structuur en vulling en een zeer lange afdronk.

Bodegas Trapiche

Bodegas Trapiche is een van de bekendste wijnbedrijven uit Argentinië. In de beroemde Argentijnse provincie Mendoza hebben zij wijngaarden tussen de 600 en 100 meter hoogte. De Bodega werd in 1883 opgericht door Don Tiburcio Benegas met als doel de mooiste wijn te leveren die hij kon produceren. Vandaag de dag is Bodegas Trapiche een van de meest bekende wijnbedrijgen in Argentinië en ver daarbuiten. Afgelopen jaar stond Bodegas Trapiche wederom in de top 100 van meest bekende wijnen. Met een 23ste plaats is dit een wijnhuis met een zeer goede reputatie.

Aanvullende info

Druivensoort

Land

Smaak

, , ,

Soort

Onderscheiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Broquel Cabernet Sauvignon Reserve – Bodegas Trapiche” te beoordelen